Vi renoverar

 

Nordby Hotell går igenom en omfattande renovering och förbättring. Vi är glada att meddela att vi snart kommer att erbjuda våra gäster ännu bättre faciliteter och en förstärkt upplevelse.

I den kommande renoveringen planerar vi att bygga ett nytt kök, ny konferens och nytt spislokal. Dessutom kommer vi att lägga till 21 nya rum, alla utformade med moderna faciliteter och i linje med stränga miljökrav.

Vårt mål är att skapa en trivsam atmosfär där gästerna kan njuta av en bekväm vistelse samtidigt som vi tar ansvar för miljön. Som en del av vårt miljöengagemang kommer vi att installera solcellspaneler på vårt tak och använda bergvärme för att värma upp huvudbyggnaden.

Under byggnadstiden har vi temporärt flyttat receptionen till annekset nära , parkeringsplatsen till rum 20 till 39, på parkeringsplatsen. Vi hoppas att våra gäster har överseende med eventuella besvär detta kan medföra och ser fram emot att välkomna er till det förbättrade Nordby Hotell.

För att säkerställa att våra gäster ändå får en god start på dagen har vi samarbetat med det lokala bageriet Lovalisa för att erbjuda dagsfärska frukostpaket under den här övergångsperioden då vårt kök är under uppbyggnad.

Vi ser fram emot att dela dessa spännande förändringar med er och är tacksamma för ert tålamod och förståelse under denna renoveringsperiod. Vänligen tveka inte att kontakta vår temporära reception om ni har några frågor eller önskemål. Vi ser fram emot att skapa en ännu mer minnesvärd och hållbar upplevelse för er på Nordby Hotell.

Vi renoverar också de sista badrummen nu.

Klicka på videon för att höra Stefan berätta om de nya badrummen, som kommer bli jättefina. Vi kommer även att få några HC toaletter,