Med sitt läge nära E6 med motorväg från både Oslo och Uddevalla är Nordby Hotell en perfekt utgångspunkt för både shopping och avkoppling. Har du inte bil tar du dig enkelt hit med Gränspendelns Linje 111 från både Halden och Strömstad.

Nordby Hotell är beläget endast 350 m från Nordby Shoppingcenter, ett av Skandinaviens största köpcenter. Här hittar du inte bara två av Nordens största matbutiker, utan även över 80 fackhandelsbutiker, lekland för barnen och 14 restauranger. Nedan följer några exempel på vad du finner på centret. Mer information om butiker och erbjudanden hittar du HÄR.

Shoppingtur

Nordby Hotell är beläget endast 350 m från Nordby Shoppingcenter, ett av Skandinaviens största köpcenter. Här hittar du inte bara två av Nordens största matbutiker, utan även över 80 fackhandelsbutiker, lekland för barnen och 14 restauranger. Nedan följer några exempel på vad du finner på centret. Mer information om butiker och erbjudanden hittar du HÄR.

Mat & Godis

Av de ca 7 miljoner som besöker oss varje år, storhandlar de flesta i någon av våra två matbutiker Nordby Supermarket och Maximat Nordby. Och med goda skäl. Urvalet är gediget och priserna låga i förhållande till norska priser. På centret hittar du även två tobaksbutiker och en av Nordens största godisbutiker, Gottebiten.

Mode & Accessoarer

Att bli som ny på Nordby är inget problem. Här kan du välja bland över 40 butiker, från specialbutiker som Gränsensbarn butik och Rochmerch till ledande modekedjor som Brothers (herr), Indiska, Glitter, New Yorker, MQ, H&M, Din Sko och Ginatricot. Söker du exklusiva internationella märken har Individ Prestige och Pondus mycket att välja på. Du hittar alla våra modebutiker HÄR.

Hus & Hem

Är du på jakt efter ett nya utemöbler kan det hända att du finner dem på Rusta. Allt annat du behöver till hemmet eller fritidshuset får du tag på hos iittala outlet, Rusta, Hemtex, ÖoB, Sia, Galleriet och Iett.

Hälsa & Skönhet

Produkter för kropp och själ är väl representerade på Nordby. Apotek Hjärtat, Apotek Kronans Droghandel, Life, Guns Hälsokost är några av de som står redo att hjälpa dig. Salong Nordby fixar håret, Kicks och Parfymeri Paz ser till att du både ser bra ut och doftar gott.

Hobby & fritid

My One är drömbutiken för de hästglada, medan Hobbex, Teknikmagasinet, Clas Ohlson, Extra Toys och Kjell & Co täcker behovet hos både små och stora barn. Ny platt-TV eller hemmabiosystem hittar du hos Nordby Digital och gillar du sport och fritid har Sportshopen, Intersport och Bazar Outlet ett stort urval i de flesta priskategorier.

Välkommen!

Det finns ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen i området kring Nordby Hotell.

På Nordby Shoppingcenter finns det butiker för alla åldrar och ungefär mitt i centret, ovanför rulltrappan mellan Hanssons och Kids & Co hittar du nästan 1000 kvm nyrenoverat lekland fyllt med kanor, spännande lekar och äventyr i Djungelland.

Passa på att handla medan barnen leker. För de vuxna finnsäven  ett litet café i anslutning till Djungelland där man förutom kaffe serverar korv, glass, dricka, slush och popcorn. 

Djungelland är öppet för alla barn i åldrarna 1-11 år.
Entrén kostar 80 kr/person (vuxna i barns sällskap = gratis)

Djungelland har nu öppnat igen!

Klicka här för aktuell information.

Nordens största godisbutik

1997 bestämde sig tre unga bröder för att etablera sig vid gränsen till Norge. I en egenhändigt byggd stuga fylld med godis startade en resa mot framtiden.

År 2004 öppnade Gottebiten på Nordby, en av Nordens största godisbutiker. Vi tror att vi tryggt kan hävda att det inte finns någon som toppar denna butik när det gäller storlek och urval. Här finner du absolut allt av frestelser för både stora och små.

I tillägg till ett stort urval av läskedrycker.

Semester

Kombinera semesterturen med ett stopp på Nordby Hotell, lite shopping, sevärdheter, aktiviteter och avkoppling. Här finner du en härlig mix av natur, kultur, skärgård, golf och mat i världsklass.

Välj bland flera fantastiska sevärdheter. Vill du njuta av färsk fisk och skaldjur bjuder Strömstadsområdet på många kulinariska matupplevelser av hög kvalitet, ekologiskt och närproducerat.

Föredrar du en runda golf finns det en rik variation av golfbanor i området. Klicka på någon av länkarna nedan för mer inspiration och tips.